Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli ve Genel Sekreter Uğur Tın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında meclis ve meslek komitesi üyeleri tarafından dile getirilen ve ticari yaşamın aksaklığına yönelik kent içi sorunları Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na iletmek için gerçekleştirilen ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul iki kurum arasındaki işbirliği ve iletişim sürekliliğine vurgu yaptı

Kösemusul ilimizin ekonomik gelişiminde önemli yeri olan SATSO üyelerinin ticari devamlılığının ve gelişiminin önünde engel teşkil eden sorunların ilk ağızdan dinlemesi adına Başkan Zeki Toçoğlu'nu 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan SATSO Aralık Ayı Olağan meclis Toplantısına davet etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyarette, kent merkezinde uygulanan yeni trafik düzenlemesi ile ilgili üyelerin ticari anlamda yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek yeni düzenleme ile ilgili bilgi aldı.

Kösemusul ayrıca Gar Meydanı'ndaki SATSO arazisi ve hak sahiplerinin durumu, haksız rekabetin önüne geçmek adına ilimizde hizmet veren servis araçlarındaki 54 plakalı servis araçları ile ilgili gelişmeler üzerine de Toçoğlu ile istişarede bulundu.

Şehir merkezinde özellikle Gar meydanında ve ticarethanelerin önünde ticarete zarar veren ve haksız rekabete neden olan seyyar satıcılar konusuna da değinen Kösemusul konunun çözümünün il ekonomisi ve katma değerine olumlu yansımaları olacağını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise konuşmasında SATSO Meclis toplantısına katılmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Gar Meydanı'ndaki SATSO arazisi ile ilgili olarak  "Mevcut alternatifleri değerlendirerek hep birlikte ortak bir karara varacağız. Orta noktada buluşacağız" diyen Zeki Toçoğlu, 54 plaka uygulaması ile ilgili olarak UKOME'nin çalışmalarının devam ettiğini ve sonuçlandığı takdirde bilgi paylaşımında bulunacaklarını dile getirdi.

 

Haber Tarihi : 8/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::