Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli geçtiğimiz günlerde Avrupa kalite Ödülü alan SATSO Üyesi Akgün Seramik Firmasının Yetkilisi Süleyman Akgün'ü makamında ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Süleyman Akgün ve Firma çalışanlarını tebrik ederek "Dünya Tüketici Akademisi tarafından 2011 Avrupa Kalite Ödülü'ne layık görülen Akgün Seramik Firmasını tebrik ediyorum. Üyelerimizin bu tür uluslar arası başarılara imza atması bizleri oldukça memnun ediyor. Tüm üyelerimizin bu şekilde bir birilerine rol model olmaları gerekli. Değişen dünya koşullarına adaptasyonunu sağlayan firmalar için başarı kaçınılmazdır, bu başarıya ulaşabilmek için üyelerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Eğitim faaliyetlerimiz, girişimcilik kurslarımız, Sanayi KOBİ ve Ar-Ge Birimimizle SATSO olarak üyelerimizin hizmetindeyiz" dedi.

Süleyman Akgün ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İngiltere'de düzenlenen 2011 Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'nde Dünya Tüketici Akademisi tarafından 2011 Avrupa Kalite Ödülü verildiğini belirtti.

Şirket bünyesinde 12 milyon metrekarelik üretimle alanında Avrupa'nın en büyük fabrikası olduklarını belirten Süleyman Akgün "Seramik fabrikalarımız ise Avrupa'nın sahip olduğu en üst düzey teknolojiye sahiptir ve Türkiye'nin en genç ve modern tesisleridir." diyerek şirketi hakkında Başkan Kösemusul'a bilgi verdi.

Süleyman Akgün ayrıca yatırım yaparken yerel yönetimlerle yaşanan sorunları da Başkan Kösemusul'a ileterek SATSO camiasındaki firmalar arasında yer alıyor olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. SATSO'nun sürekli iletişim ve ortak hareket anlayışı ile hizmet etmesinin firmalara pozitif etki ettiğini ifade eden Akgün, bu tür paylaşımlarla odaya aitlik duygusunun daha da perçinlendiğini de sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 9/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::