SATSO 28.Meslek Grubu (Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik ve Danışmanlık Faaliyetleri) dahilinde olan Endüstriyel Temizlik Ürünleri Ve Ambalaj Malzemeleri Satışı Sektörüne yönelik istişare toplantılarının ikincisini SATSO Sosyal tesislerinde düzenledi.

Toplantının ana gündemini sektörde ortak hareket, maruz kalınan haksız rekabet, kamu ve özel sektör arasında köprü görevi yerine getirmek adına SATSO'dan beklentiler oluşturdu.

Toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da iştirak ederek sektör ile ilgili dile getirilen sıkıntıları dinledi ve SATSO'nun faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Kösemusul, "SATSO sizindir ve bizler her zaman hizmetinizdeyiz. Üyelerimizin sektörlerinde gelişmeleri adına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Toplantı için teşekkür eden katılımcılar sektörde yaşanılan sıkıntıların ancak iyi niyet kuralları çerçevesinde  ortak hareket ederek aşılabileceğini dile getirerek sektörde Sakaryalı firmaların tercih edilmesi için SATSO'nun öncülük etmesini istediler.

Toplantıya başkanlık eden  Komite ve Meclis  Üyesi Ekrem Seçgin; Sakaryanın  ekonomisini canlandıracağı için şehrimizdeki özel ve kamu firmalarının endüstriyel temizlik ürünleri ve ambalaj malzemelerine yönelik  mal alımlarında,  hizmet anlayışı ve  kalite yönünden şehir dışı firmalardan farkı olmayan ve hatta  daha üst noktada olan Sakaryalı  firmaların tercih edilmesi  yönünde çağrı yaptı.

Ayrıca sektörde yaşanılan haksız rekabetin herkese zarar verdiğini dile getirdi. Seçgin konuşmasının devamında; "Gayretlerimizle artık endüstriyel temizlik ürünleri ve ambalaj malzemeleri satışı sektörü SATSO'nun çalışmalarıyla tek çatı altında birleşiyor" dedi.

Haber Tarihi : 10/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::