Ülkemizde, sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Flower Show Türkiye 15 Aralık Perşembe günü Yeşilköy CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını sektör bileşenlerine açtı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci,  Yönetim Kurulu Üyesi Özden Doyuran ve Meclis Üyelerinden oluşan SATSO heyeti de fuara iştirak ederek stand açan Sakaryalı firmaları yalnız bırakmadı.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, süs bitkiciliği sektörünün ilimiz ekonomisindeki önemine değinerek süs bitkiciliğinin gelişiminin oldukça memnuniyet verici olduğunu ve dünyada bu anlamda marka şehir olmak yolunda ilerleyen firmalara SATSO olarak bu firmaların her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Kösemusul ayrıca, ilimizin rekabet edebilme gücünü arttırmak amacıyla güçlü yanları fazla olan sektörleri ön plana çıkarmak adına çalışmalar yaptıklarını ve süs bitkiciliği sektörünün de rekabet gücü yüksek ön plana çıkan sektörlerin başında yer aldığını ifade ederek daha fazla desteklenerek büyüyeceğine inandıklarını dile getirdi.

18 Aralık Pazar gününe kadar dört gün boyunca, tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçilerle ticari işbirliği sağlayacak olan Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 20 farklı ülkeden 300'e yakın katılımcıyı ağırlayacak.

Flower Show Türkiye'de tüm üretim bölgelerinden gelen ülkemizin en büyük fidanlıkları, iç ve dış mekân süs bitkileri ve peyzaj ürünleri ile katılımcı olarak yer alırken, İtalya, İspanya, Almanya, Belçika, Hollanda, Yunanistan gibi ülkelerden de fidanlıklar Kenya, Hollanda, Ekvator, Almanya, Fransa gibi ülkelerden Gül, Ortanca, Karanfil, kesme çiçek üreticileri de fuarda ürünlerini sergileniyor.

Haber Tarihi : 16/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::