Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Göreve yeni gelen ve bu anlamda bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aygün, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Aygün,  ülke genelindeki tüm yerel kültür dernekleri ile iletişim halinde olmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda genç ve kadın kolları ile ilçe temsilcilikleri oluşturarak kurumsallaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

SATSO ile işbirliği çerçevesinde çalışmalar yapmak istediklerini ve SATSO'dan destek beklediklerini de ifade eden Aygün, ilerleyen günlerde ilimizdeki sanayici ve işadamları ile gerçekleştirecekleri Danışma Kurulu toplantısına SATSO Yönetim Kurulu'nu da davet etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise ilimizdeki Sivil Toplum Örgütlerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilimizin ve üyelerimizin menfaatine gerçekleşecek her türlü proje ve çalışmada STK'ların yanında yer alacaklarını ifade etti. Sivil Toplum Örgütlerinde görev yapmanın önemine de değinen Kösemusul "gönül vermeden yapılan işten başarı beklenmez gönüllülük esasıyla işbirliği, ortak akıl ve istişarelerle bir vizyon çerçevesinde hep birlikte hareket etmeliyiz" dedi.

 

Haber Tarihi : 17/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::