Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek Komitesi ( Telekominikasyon Ve Bilgisayar Faaliyetleri) aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda 2012 yılı itibariyle Özel Tüketim Vergilerine gelen %30 civarındaki zam ve bu ÖTV zamlarının cep telefonu faturalarına yansıyacak olması konusunda kullanıcıların bilgilendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Komite Başkanı Murat Korkmaz şunları dile getirdi.

"2012 yılı itibariyle cep telefonu faturalarında şaşırmamak için operatörlerinize başvurun. Tarifelerinizin yeni ÖTV oranının zamlanması ile daha yükseleceğini unutmadan aylık faturalarınızı gözden geçirin. Vatandaşımızı bu konuda bilinçlenmeye davet ediyoruz. Üyemiz GSM operatör firması temsilcilerinden de ricamız işyerlerine gelen vatandaşın kullandığı tarifeleri hakkında detaylı bilgilendirerek hizmet vermeleridir."dedi. 

Komite ve meclis Üyesi Behlül Bayrak cep telefonu ile ilgili hizmet alımının önemine dikkat çekerek kullanıcıları cep telefonunu aldıktan sonraki teknik servis hizmetleri konusunda da uyardı. Bayrak "Zincir mağazalarından alınan cep telefonları alındıktan sonra 1 saat içerisinde arıza da yapsa teknik servise gönderiliyor. Odamız üyesi işyerlerinde ise bu konuda değişim sağlanmaktadır" dedi. Bayrak Toplantı sektörel değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

 

Haber Tarihi : 29/12/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::