SATSO Ar-Ge Proje Destek Birimi tarafından üyelere

“Ar-Ge Projesi Hazırlama Eğitimi” verilecek…

SATSO Ar-Ge Proje Destek Birimi'nin sanayici üyelere sunacağı, “Proje Hazırlama ve Takibi Danışmanlığı” için önemli bir altyapı oluşturmak amacıyla SATSO'da bir eğitim semineri düzenlenecek.

 

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Çetin KARAKAYA tarafından verilecek olan

bilgilendirme eğitiminde, sanayi Ar-Ge projeleri ile ilgili uygulama esasları ve proje başvuru dokümanı hazırlanması ile ilgili bilgiler verilerek konuyla ilgili örnekler sunulacak.

 

Eğitime katılan firmalar, proje eğitiminden sonra SATSO Ar-Ge Proje Destek Birimi'nden ücretsiz faydalanacak olup bu eğitim ile Odamız üyelerin projelerinin hazırlanmasına fiili olarak başlanacak.

 

Sadece Ar-Ge projesi olan veya olma ihtimali taşıyan sanayiciler üyelerin katılabileceği eğitime, her firmadan en fazla; 1 kişi teknik (tercihen mühendis) 1 kişi mali (işletmeci-muhasebeci) konularda olmak üzere çalışmaları yürütecek 2 personel katılabilir.

 

Eğitim, proje çalışma sürecine uygun olarak muhtelif zamanlarda 3 gün sürecek. İlkinin 19 Kasım 2009 Perşembe günü yapılacağı eğitime katılım ücretsiz olup eğitim veriminin yüksek olması hedeflendiğinden kontenjan sınırlıdır.

 

Ar-Ge Proje Hazırlama Eğitim Programı;

19.11.2009 Perşembe: Ar-Ge Projesi Hazırlama Eğitimi (Tübitak Sanayi Ar-Ge Projeleri)

10.12.2009 Perşembe: Ar-Ge Projesi Dönem Raporu (Teknik ve Mali) Hazırlama Eğitimi

17.12.2009 Perşembe: Patent/Faydalı Model ve Endüstriyel Tasarım Tescili Hazırlama Eğitimi

*Eğitime katılacakların mutlaka ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi ve ön kayıt için Ebru BARIN 291 03 00  (1134) ; [email protected]

Haber Tarihi : 17/11/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::