SATSOYönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'u makamında ziyaret etti. Sakarya'daki OSB'ler ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan toplantıda yeni hedefler ele alındı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusulziyaretin ardından yaptığı açıklamada;Sakarya'nın yatırımcılar için bir cazibe merkezi olduğunu dile getirerek "Bölgemize gelecekyeni yatırımcılar ve sektörler için uygun alanlar mevcut. Bu yatırım alanlarının yanı sıra doğal zenginlikleri, tarım ve hayvancılığı da ilimiz birçok alanda cazibe merkezidir. Elimizdeki sektörleri dinamik hale getirerek,kontrollü büyümeliyiz. İstanbul Ankara arasında sıkışan bir il değil,Karadeniz'den Dünya'ya açılacak bir il istiyoruz. Bu vizyonla, valimiz, bütün Belediye başkanları,  milletvekillerimiz ve diğer sivil toplum örgütlerimiz ile el ele aynı şeyi konuşarakSakarya'yı dünyaya açılan, dünya ile ticaret yapan bir il haline getirmek için gayret ediyoruz, edeceğiz"dedi.

Başkan Kösemusul ilçelerin de son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğini ifade ederek Ferizli'nin de bu anlamda gelişen ilçeler arasında yer aldığını ifade etti. Özellikle demiryolu ve ona bağlantılı liman güzergahının tamamlanması ile kısa sürede Ferizli OSB'nin yatırımcılar için oldukça avantajlı bir bölge haline geleceğini vurgulayan Kösemusul Ferizli OSB'nin yatırımcıların Sakarya'da mutlaka değerlendirmesi gereken bir bölge olduğunu dile getirdi. "Sakarya, orta vadede Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum"dedi.

 Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçemizde bulunan 4. Organize Sanayi Bölgesinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk Başkanımızıntecrübelerinden faydalanmak istiyoruz" dedi.

Haber Tarihi : 4/1/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::