Mükemmellik Belgesi için SATSO Yönetimi'nden Personele Kutlama...

TOBB tarafından "Oda Akreditasyon Modeli" kapsamında akredite odalar arasında yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz ay bir akreditasyon denetimini daha tamamlayarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından "A" Mükemmellik belgesi aldı.

Hizmet kalitesi anlamında SATSO adına önemli bir başarı olan Akreditasyon Denetiminin "A Mükemmel" derecesini hep birlikte kutlamak amacıyla Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliğinde Sosyal Tesis'te SATSO Çalışanları için bir kutlama yemeği gerçekleştirildi.

 SATSO Kutlama yemeğinde konuşan Başkan Mahmut Kösemusul;"Değerli SATSO Ailesi" diyerek birlik ve beraberlikle hareket edilen her işten başarılı sonuç çıkacağının mesajını verdi.

Kösemusul konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

"2003 yılında akredite olan ilk 10 oda arasında yer alan SATSO; siz değerli çalışanları ile bir başarıya daha imza atmıştır.

Odamız; TOBB tarafından Türk Oda Sistemi'nin Avrupa Oda sistemi ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen "Oda Akreditasyon Modeli" kapsamında denetlenmiş ve A mükemmel seviyesindeki puan almıştır. Personelimiz hizmet kalitesini sürekli geliştirerek Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmış ve yıllarla birlikte hizmet kalitesini yükselterek belgenin devamlılığını sağlamıştır.

Bu başarıyı kutlamak için yemekte bir araya geldik. Yeni başarılara imza atmak için gücümüzü artırdık. Tekrar geçmiş dönem yönetim kurullarına ve gayretlerinden dolayı oda personelimize Yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum."

Yönetim Kurulu Üyeleri ve personelin oldukça sıcak bir ortamda sohbet etme ve vakit geçirme imkanı bulduğu kutlama programı geç saatlere kadar devam etti.

Haber Tarihi : 10/1/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::