Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu kurulması planlanan Meslek Yüksek Okulu Derneği üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.
SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal kurulması planlanan ve çalışmaları devam eden Arifiye Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi verdi.
Kurubal kurulma aşamasında olan Meslek Yüksek Okulu'nun 2013-2014 eğitim öğretim yılında faaliyete geçerek öğrencilerini kabul etmeye başlaması yönünde yüksek okul derneğinin gayretli çalışmaları olduğunu ifade ederek okul bünyesinde eğitimi verilecek dallar ve sektörleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise ilimiz sanayi sektörü için önemli bir alt yapı olacağına inandıkları meslek yüksek okulu projesinin ilimizdeki ara eleman ve kalifiye eleman ihtiyacını da büyük ölçüde karşılamasını ümit ettiklerini dile getirdi.
Ziyaret proje detaylarının görüşülmesinin ardından sona erdi.


Haber Tarihi : 13/1/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::