Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen  Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi 1 (SAİGEP 1)  çerçevesinde; Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü işbirliği ve ortak organizasyonu ile Rusya Federasyonu Pazarı hakkında Genel bilgilerin verileceği bir program düzenlenecektir.
19 Ocak 2011 Perşembe günü saat 14.30'da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılacak olan Bilgilendirme Toplantısı, T.C. Ekonomi Bakanlığı, İhracat Genel Müdürlüğü Ülke Masaları Dairesinden İhracatı Geliştirme Uzmanı Ayşe ÖZBAŞ'ın Pazar hakkında vereceği detaylı bilgilerle gerçekleştirilecek.
Söz konusu toplantıya tüm üyelerimiz ve basın mensupları davetli olup teşriflerinizi bekleriz.

Haber Tarihi : 16/1/2012