Sakarya Gelişim Platformu (SAGEP)Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tumbaz ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.
Kısa bir süre önce kurulan ve kısa adı SAGP olan Sakarya Gelişim Platformu hakkında bilgi veren SAGEP Başkanı Engin Tumbaz, "Bir süre önce gönüllü arkadaşlarımız ile birlikte bir araya gelerek Sakarya Gelişim Platformu'nu kurduk. Burada hepimizin ortak amacı Sakarya'dır. Sakarya için geliştirilen ve projeler hakkında fikir beyan ederek bu şehrin menfaatine olabilecek çalışmalar hakkında bir ortak akıl vizyonu kurmayı hedefliyoruz. Sakarya için yapılacak her işte SAGEP olarak varız. Şu an ilk aşamada 50 üyemiz ile birlikte faaliyet gösteriyoruz" dedi.
Sakarya Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise platform üyelerini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Kösemusul konuşmasında; "Genç bir ekip bir araya gelerek bir farklılık yaratmışsınız. Bu birlikteliğinizden dolayı sizleri tebrik ederim. Sakarya'nın gelişmesi ve bir adım ileri gidebilmesi için hizmet ehemmiyetini bilen insanlarla, ortak bir vizyon oluşturabilirsek ne mutlu bize. Başarılı sonuçlar elde etmek için tüm kurum ve kuruluşlar hep birlikte uyum içerisinde çalışmalıyız. "Ben" değil "Biz yaptık" diyerek hareket etmeli ve bu doğrultuda pozitif bir sinerji yakalamalıyız." dedi.


Haber Tarihi : 17/1/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::