Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerle iletişimini çeşitli aktivitelerle sürekli kılmak amacıyla sosyal ve sportif faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.
Bu doğrultuda SATSO yine bir ilke imza atarak üye memnuniyeti ve Stratejik Planı'nda yer alan sosyal sorumluluk ve etkinlikler çerçevesinde Ada Briç Spor Klubü ile müştereken  "İKİLİ BRİÇ TURNUVASI" düzenledi.
100 civarında katılımcının oldukça yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya ilçelerden ve çevre illerden yarışmacıların yanı sıra Dünya Briç Turnuvası Şampiyonu Sakaryalı Tezcan Şen ve Genç Milli Takım Üyesi Faruk Kepekçi de konuk olarak katıldı. 
SATSO Sosyal Tesis'in de ve oldukça nezih bir ortamda gerçekleştirilen "İkili Briç Turnuvası" nda iki kişiden oluşan 30 grup yarıştı.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası camiası adı altında ilk defa gerçekleştirilen bu özel turnuvanın sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
Turnuvada birinciliği kazanan Faruk Eryargı- Nami Yılmaz ikilisine kupalarını Recep Uzal, ikinciliği kazanan Osman Mert- Aziz Dorak ikilisine kupalarını Dünya Briç Şampiyonu Tezcan Şen ve üçüncülüğü kazanan Recep Uğur- Faruk Kepekçi ikilisine kupalarını Erdoğan Kaya takdim etti.
Mix Kategorisinde ise kupa almayı hak eden İlknur Meriç ve Selman Agas ikilisine de SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu kupalarını takdim etti.
Yarışmacıların ve davetlilerin oldukça keyifli zaman geçirdiği etkinlik sonunda katılımcılar birlik ve beraberlik mesajları verilerek böyle özel sosyal ve sportif faaliyetlerin artması temenni edildi.



Haber Tarihi : 23/1/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::