Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Yazıcı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.
Veda ziyaretinde bulunan Yazıcı "Sakarya'da görev yapmaktan büyük onur duydum" diyerek Sakarya'da görev yaptığı sürece SATSO ile işbirliği ve ortak çalışma ortamında oldukça memnuniyet duyduğunu belirtti ve teşekkürlerini sundu.
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Aslan'ın da bulunduğu söz konusu ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Murat Yazıcı'ya Sakarya'da bulunduğu görev süresince ilimize verdiği hizmetler için teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Ziyaret dilek ve temennileri ile sona erdi.

Haber Tarihi : 24/1/2012