Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 19. Meslek Grubu (Nakliyeciler-Turizm Ve Seyahat Acenteleri Meslek Grubu)'nda personel ve öğrenci taşımacılığı hizmeti veren üyeler bir araya geldi.

SATSO öncülüğünde ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile 28 Şubat'ta servis hizmeti veren şoförler için düzenlenmesi planlanan "Trafik Eğitimleri" ile ilgili ön görüşme niteliğinde gerçekleştirilen toplantıya meslek grubu üyeleri oldukça yoğun bir katılım gösterdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonunda yapılan toplantının divan kurulunu 19. Meslek Komitesi Başkanı Halit Evin, Başkan Yardımcısı Necmi Demirci, SATSO Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri Hüsnü Elbek, Naci Altay oluşturdu.

Meslek grubu üyelerine 28 Şubat'ta başlayacak ve 3 ders devam edecek olan eğitim semineri hakkında bilgi veren Komite Başkanı Halit Evin ve Meclis Üyesi Hüsnü Elbek, söz konusu eğitim seminerinin ardından katılımcılara sertifika verileceğini belirterek sektörün geleceği açısından önemine değindiler.

Hem teknik bilgi hem de trafikteki iletişime yönelik psikolojik içerikli gerçekleştirilecek eğitim hakkında ön bilgi veren SATSO Meclis Üyesi Hüsnü Elbek ayrıca "Mesleki açıdan kendimizi yenilemek ve çağa ayak uydurmak zorundayız, mesleğin gerekliliklerini ve zamanla getirdiği şartları uygulamak bizim yararımızadır" dedi.

Elbek ayrıca, meslek grubu üyelerinin menfaatine olacak her türlü çalışmayı yapma gayreti içinde olduklarını belirterek meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etmek ve sorunları ile yakından ilgilenmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Sektörel sorunlar ile ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda S plaka olarak bilinen tahditli plaka uygulaması, korsan servisçilik hizmeti veren firmaların önüne geçilmesi için gerekli çalışmaların yapılması gibi sektörü yakından ilgilendiren konular da ele alındı.

Haber Tarihi : 14/2/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::