Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen  Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi 1 (SAİGEP 1)  çerçevesinde SATSO - TUCEM (Turkish - Chinese Business Matching Center) işbirliği ve ortak organizasyonu ile  "Çin'e Nasıl Mal Satarız?" konulu bir sunum gerçekleştirilecek.

21 Şubat 2012 Salı günü saat 14.00'te Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılacak olan "Çin'e Nasıl Mal Satarız?" konulu bilgilendirme seminerinde, TUCEM (Turkısh-Chinese Business Matching Center) Genel Müdürü M. Bülent Şen, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Necmi Özdemir katılımcılara Çin pazarı hakkında detaylı bilgiler sunacak.

Söz konusu toplantıya tüm üyelerimiz ve basın mensupları davetli olup teşriflerinizi bekleriz.

Haber Tarihi : 17/2/2012