Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Önol Taşöz ,Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Selim Yavuz Sandıkçı'yı makamında ziyaret etti.

Eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekilen ziyarette, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Selim Yavuz Sandıkçı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Söz konusu ziyarette konuşan Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, ilimize yapılan ya da yapılması planlanan yatırımlar için kalifiye eleman ihtiyacının da karşılanması gerektiğini, yatırımları ilimize çekmek kadar bu işletmelerde çalışacak eleman ihtiyacını karşılayabilecek alt yapıyı da hazırlamanın çok önemli olduğunun altını çizerek SATSO olarak bu doğrultuda bir Meslek Lisesi kurulması üzerine çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Borazancıoğlu SATSO olarak sanayi ve ticaret sektörünün ara eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarında il milli eğitim müdürlüğü ile ortak platformda yer almanın önemine değindi.

Sandıkçı ise Sakarya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılacak iş ve işlemlerde sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmenin çok sağlıklı sonuçlar doğurabileceğini kaydetti.

Sakarya Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı da milli eğitimin genel çizgileri yanında artık özgüveni yüksek, bir işte başarılı olmayı hedefleyen nesiller için çalıştıklarını belirterek SATSO ile ortak birçok çalışma içinde olacaklarını işbirliğinin Sakarya'ya yararlı olmasını dilediğini belirtti.

Haber Tarihi : 26/2/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::