SATSO'dan "Ekseni Kaymış Dünya Ekonomisinde; Türkiye'deki Şirketlerde Yeni Yönetim Anlayışı" konulu eğitim semineri

2015 yılında Türkiye'nin G-20'ler zirvesine ev sahipliği yapacak olması ile Türkiye'nin ve Türkiye'deki şirketlerin dünya ekonomisindeki rolü gittikçe önem kazanacaktır.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası,  dünya ekonomisinde sürdürülebilir başarıyı sağlayacak yönetim anlayışı ve etkin şirket yönetimi uygulamaları ile şirketlerin kendilerini yeniden pozisyonlandırma gerekliliği konusunda farkındalık yaratmak ve üyelerini bilinçlendirmek amacıyla eğitim programlarına devam ediyor.

Bu doğrultuda 07 Mart 2012 Çarşamba günü Eğitim Uzmanı Aysel Evran gözetiminde "Ekseni Kaymış Dünya Ekonomisinde; Türkiye'deki Şirketlerde Yeni Yönetim Anlayışı" konulu eğitim düzenlenecek.

SATSO Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek olan seminer iki bölümde oluşuyor. İlk bölümde; "Ekonomi ve Yönetim Dünyasının Gelişim Süreci" başlığı altında, "2000 li yıllarda ekonomik düzen, yönetimde yaşanan gelişmeler, 2000 li yıllardaki yönetim anlayışı, Ekonomik değişim süreci kapsamında Türkiye'deki sosyo-ekonomik yapısal dönüşümler, Genel ekonomik parametreleri, yönetim anlayışları, Türkiye nereden nereye geldi?" konularından oluşuyor.

İkinci bölümde ise; "Rotası Türkiye Dönmüş Dünya Ekonomisinde Türkiyedeki Şirketlerde Yeni Yönetim Anlayışı" başlığı altında, "Yönetim nedir? Ne değildir?, Rotası Türkiye'ye yönlendirilmiş iş dünyasında şirketlerinizi etkin yönetmenin yolları, Alın teri anlayışından akıl teri yönetimi anlayışına geçiş,Çok kültürlü yönetim, Y jenerasyonlu bir yönetim" konularından oluşuyor.

Bir gün süreyle verilecek eğitim programı ile ilgili detaylı bilgi 291 03 00 (1134) no'lu telefondan alınabilir.

 


Haber Tarihi : 2/3/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::