HAS Parti Sakarya İl Başkanı Osman İbrahimbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ettiler.

Yeni anayasa hazırlama çalışmaları hakkındaki görüşlerini paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan Has Parti Sakarya İl Başkanı İbrahimbaş Herkesin kendisini eşit hissettiği ve eşit düzeyde tutulduğu yepyeni bir Anayasa'ya ihtiyaç olduğunu belirtti. Anayasa teklifleri ile ilgili hazırladıkları dosyayı ziyareti sırasında SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a takdim eden İbrahimbaş, yepyeni bir medeniyetin inşasının, yepyeni bir Anayasa'dan geçtiğini ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni anayasa çalışmalarının her kesimi olduğu gibi iş dünyasını da yakından ilgilendirdiğini ve bu anlamda TOBB nezdinde konu ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Kösemusul anayasa çalışmalarında herkesin görüşü alınarak ortak noktada buluşmak gerektiğinin de altını çizdi.

 

Haber Tarihi : 9/3/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::