Üyelerinin global pazarda yer alabilmesi için rekabet güçlerinin artırılması adına her türlü çalışmanın öncüsü olan SATSO, hizmeti üyelerinin ayağına getirerek, Türkiye'nin kaliteli eğitmenleri ile düzenlediği eğitim faaliyetlerine artırarak devam ediyor.

Bu doğrultuda 15 Mart 2012 Perşembe günü SATSO Eğitim Salonunda E-Dış Ticaret konulu bir eğitim semineri düzenlenecek.

E-Dış Ticaret Danışmanı Sayın Serkan Çadırcı gözetiminde gerçekleştirilecek olan eğitim 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitimde;

E-Dış Ticaret Nedir?, E-Dış Ticaretin Türleri, Araçları ve Tarafları Nelerdir?, Dünyaya Açılan Kapı Internet Nasıl Büyüdü Ve Gelişti?, Türkiye'de Ve Dünya'da İnternet Kullanıcı ve Ticaret Rakamları, İnternet E-Ticaret Satış Rakamları, Dünya ve Türkiye'deki İhracat ve İthalat Rakamları, E-Dış Ticarette Kobilere Devlet Teşvikleri Nelerdir?, İnternet Kariyerinize Ne kadar etki edebilir?, Firmalar Neden sizi tercih etmeli?, Firmanızı Nasıl Rekabet edilebilir duruma getirebilirsiniz?, Sanal Dünyada Gerçek Para Kazanmanın Yolları, Sıfır Maliyetler ile bir ürün nasıl alınır satılır? Affilaiting Marketing, İlginç Ürün Bulma Yöntemleri? konularında detaylı bilgiler verilecek.

Daha fazla bilgi almak için; 264 291 03 00/1134 no'lu telefondan irtibata geçilebilir.

Haber Tarihi : 13/3/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::