SATSO sanata ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

SATSO Atriumda açılan Sakaryalı Ressam Oğuz Aydın'ın "Adapazarı'nda Bir Kış Masalı'' konulu resim sergisi sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

Serginin açılış törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, RTÜK Başkanı Davut Dursun, Sakarya Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Açılışta konuşan Oğuz Aydın "Çark Deresi'nden insanların balık tuttuğu, kuğuların daha canlı olduğu resimler çizmek isterim" dedi.

Sosyal faaliyetler çerçevesinde bu tür faaliyetleri önemsediklerini belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul bu tür canlı etkinliklerin hizmet için motivasyonu da pozitif etkilediğini ifade etti. Açılış töreninin ardından resimleri inceleyen heyet beğenilerini ve tebriklerini iletti.

Sakarya'mızda resim sanatı, fotoğrafla birlikte, Güzel Sanatların diğer dallarına oranla daha fazla gelişme gösterdi.1994'te Galeri Müdürü olan Ressam Oğuz Aydın, Sakarya Güzel Sanatlar Galerisi Koruma Derneği (SAGÜSAD) bünyesinde de önemli çalışmalara imza attı.

Son zamanlarda Ege'de açtığı sergilerle de ulusal çapta adını duyuran ve 42. Sergisini sanatseverlerin izlenimine sunan Oğuz Aydın'ın Adapazarı'nda Kış masalı" konulu resim sergisi SATSO Sergi Salonunda 9 Nisan a kadar açık kalacak.

 

 

Haber Tarihi : 29/3/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::