Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası‘nda Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Sakarya'daki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin her alanda gelişmesi için her zaman düstur edindikleri ortak akıl çerçevesinde hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti. Kösemusul, SATSO'nun faaliyetleri hakkında da bilgi vererek özellikle önümüzdeki ay düzenlenmesi planlanan otomotiv çalıştayının detayları ile ilgili bilgi verdi.

Kösemusul ilimizin vizyonunu geliştirmek için başladıkları, otomotiv, karayolu deniz yolu, lojistik üssü olma anlamında bölgenin gücü haline gelmek adına ilk adım olarak nitelendirdikleri otomotiv çalıştayı ile ilgili olarak ilimizdeki ilgili tüm kurumlarla ortak çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Kösemusul, TİGEM arazilerinin Sakarya'ya kazandırılması konusunda yürütülen çalışmalar hakkında da Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a detaylı bilgiler verdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilimizin yararına gerçekleştirilecek her türlü çalışmada SATSO ile ortak hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını belirterek birlikte hareket etmenin önemine değindi. Yavuz ayrıca, siyaseti kente hizmet olarak değerlendirmenin çok önemli olduğunu dile getirerek herkesin görev ve sorumlulukları dahilinde çalışmasıyla başarıya ulaşılabileceğini vurguladı.

 

 

 

Haber Tarihi : 15/4/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::