Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazıncıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yazar ve Turgay Çelik ile Genel Sekreter Uğur Tın'dan oluşan SATSO heyeti,  Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar'a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, Sakarya'nın ilçeler dahilinde sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmelerde bulunarak "uzun zamandan beri yapmayı planladığımız ziyaret bugüne kısmet oldu. SATSO olarak ilimizdeki tüm kurumlarla ortak akıl ve işbirliği çerçevesinde çalışmaya gayret ediyoruz" dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar da SATSO heyetinin Odalarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "iletişimi sürekli kılmak adına karşılıklı ziyaretler bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Haber Tarihi : 16/4/2012