Ak Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Başkan Yardımcısı Nuray Sağıroğlu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Ak Parti Sakarya Kadın Kollarının çalışmaları ve ilimizdeki kadınlara yönelik faaliyetleri hakkında bilgi veren Atabek, Sakarya iş dünyasında yer alan kadınlarla birlikte ortak projelerde bir araya gelmek istediklerini dile getirerek bu doğrultuda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile işbirliği yapmayı talep ettiklerini ve desteklerini beklediklerini ifade etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek SATSO Yönetim Kurulu olarak kadınların iş dünyasında aktif rol almalarını her zaman desteklediklerini ve bu yöndeki çalışmalarına da devam ettiklerini belirtti.

SATSO bünyesinde kurulan Kadın Girişimciler Kurulu'nun olumlu ve verimli çalışmalarının da bu desteğin ve inancın sonucu olduğunu dile getiren Kösemusul "SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve meclis üyeleri arasında da kadınların yer alması SATSO yönetiminin kadını önemsediği ve çalışmalarını desteklediğinin de önemli bir göstergesidir.Kadın girişimciler kurulumuza talebinizi ileteceğim. İlimize faydası olacak her çalışmada ve projede SATSO adıyla yer almaktan memnuniyet duyarız. Yeter ki kentimiz kazansın. " dedi.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 20/4/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::