Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Ankara'da bulunan SATSO Heyeti Ankara'da görev yapan Sakaryalı bürokratlarla bir araya geldi.

Ev Sahipliğini SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'un yaptığı organizasyonda ayrıca Meclis Başkan Yardımcısı Arif Pırıldar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldız Bezek ve Yıldıray Çakar ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Özden Doyuran, Ahmet Cevherli, Vahap Gün, Mücahit Aslan, Genel Sekreter Uğur Tın bulundu.

Programa davetli olarak; Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Sakaryalılar Vakfı Başkanı İrfan Çelik, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, Yargıtay 14. Ceza Dairesi Üyesi İbrahim Özyurt, Türkiye Kooperatif Tic. Ve Büro İşçileri Sendikası Genel Başkanı Bülent Tunç, Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bülent Çaycı, Türkiye Sebze- Meyve Komisyoncuları Federasyon Başkanı Yüksel Tavşan, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Eyüp Tepe, TBMM Başmüşaviri Cemal Öztaş, Milli Emlak Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Aşçıoğlu iştirak etti.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Sakaryalı bürokratlarla daha sık bir araya gelip fikir alışverişi yapılması gerektiğinin altını çizerek "Hepimizin en önemli ortak noktası dolaylı ya da doğrudan Sakarya'ya hizmet etmek amacında oluşumuzdur. Kentimize daha iyi hizmet etmek için iletişimi sürekli kılarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Söz konusu toplantıda Sakarya'nın mevcut durumu değerlendirilerek ve sosyo ekonomik açıdan gelişimi üzerine istişarelerde bulunuldu. Şehri bir adım ileriye taşıyabilmenin ön koşulunun Sakaryalılar arasında ortak akıl ve ortak vizyon oluşturmak gerektiği ve güçlü bir lobi oluşturmanın önemine değinilen toplantı geç saatlere kadar sıcak bir ortamda devam etti.

 

Haber Tarihi : 2/5/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::