SATSO- KOSGEB ve SATSO Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle sadece kadın kursiyerlerden oluşan  "İş Arama İş Kur" Girişimcilik kursu başladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu doğrultuda, projesi olan kadın girişimci adaylarının 1 aylık eğitimle girişimcilik vasfı kazanmaları ve bunun akabinde KOSGEB tarafından maddi anlamda da desteklenmesini içeren program, gelir yaratacak fikirlerin desteklenerek gerçekleşmesine yardımcı oluyor.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu "' Örnek bir çalışmaya daha imza attığımız için duyduğum memnuniyeti kursiyerlerimizle paylaşmak istiyorum. "İş Aramayın İş Kurun'' Girişimcilik programı ile bölgedeki kadın girişimci potansiyelini hem nicelik hem nitelik bakımında yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Bu defa yine bir ilki gerçekleştirerek, girişimcilik kursumuzu kadın girişimci adaylarına yönelik açıyoruz. Çalışmamızın Sakarya'ya ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kadın girişimci sayısı arttıkça istihdam da ekonomide sanayi de ilimiz ve ülkemizde istenen seviyelere gelecektir. Yeter ki girişimci ruhları destekleyelim Kadın Girişimciler Kurulu olarak elimizdeki fırsat yetki ve sınırlar çerçevesinde gayret gösteriyoruz. Bu anlamda SATSO'ya verdiği desteklerden dolayı kurulum adına teşekkür ederim. Kadın girişimci adaylarına yönelik bu kursta yeni daha iyi çalışmaların ilk adımı olacak" dedi.

3 Mayıs- 22 Mayıs tarihleri arasında 3 hafta sürecek eğitimin Eğitmen Barış Göker tarafından verilecek.

Haber Tarihi : 7/5/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::