Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Grubu (İklimlendirme Sistemleri ve Sıhhi Tesisatçıları)Üyeleri İstanbul'da düzenlenen ISK - SODEX 2012 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri" fuarını ziyaret etti.

CNR Expo- Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Sektördeki gelişmeler ve gelinen son nokta ile ilgili ürünler sergilenerek tüm yenilikler, endüstriyel gelişmeler hakkında katılımcılarla profesyoneller, "Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı'nda buluştu.

Yaklaşık 80 bin kişinin ziyaret ettiği fuara Sakarya'dan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Grubuna dahil 50 üye katıldı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan kaldırılan araçla fuara ulaştılar. Kafile başkanlığının 7. Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen VE Komite ve Meclis Üyesi Alican Dalkan'ın yaptığı fuar ziyaretinde SATSO üyeleri sektörel yenilikleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Söz konusu fuar ile ilgili bilgi veren SATSO 7.Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen, "SATSO'nun desteği ile doğalgaz ve sıhhi tesisat sektörünü yakından ilgilendiren bu önemli fuara üyelerimizin katılımını sağlamış olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Sektörel anlamda olumlu iş ilişkilerinin kurulabileceği ve tüm meslektaşların bir araya geldiği böyle bir organizasyonun içinde olmak üyelerimizin vizyonunu ve hizmet kalitesini ürün çeşitliliğini artıracak ve bu anlamda bir prestij sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu ve benzeri etkinliklerle üyelerimize SATSO desteği ile hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Haber Tarihi : 9/5/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::