Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Tekstil, Brode ve Konfeksiyon sektörü temsilcisi 24. Meslek Komitesi, meslek grubu üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu Meclis Toplantı Salonunda yapılan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, Komite Başkan Yardımcısı Özkan Karabulut ve Komiteden Meclis Üyesi Tekin Baydar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya meslek grubundan ve sektörden birçok temsilci iştirak etti.

Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, “Komitelerimizin üye ve sektör odaklı çalışmaları, meslek grubuyla sık sık istişare içinde olmaları ve var olan sorunlara yönelik kararlar alıp yönetime iletmeleri odamızın etkin çalışması açısından önem arz ediyor. Bu toplantının da sektörün sorunlarına çözüm bulunacak, yeni fikirlerin çıkacağı bir toplantı olacağını düşünüyorum. Odamızın sahip olduğu tüm imkanlar, toplantı salonları bu gibi programlar için var. Komitemiz öncülüğünde katılımcılara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Komite Başkan Yardımcısı Özkan Karabulut, “Zor bir sektördeyiz ve yatırımlar günümüz süreçlerinde artık olanaksızlaşıyor. Yapılan bir işin değeri karşılığını bulmuyor. İstişare toplantımızın sektör temsilcilerinin sorunları çözüm bulmasına, sektörümüzün yükselişine katkı verecek gelişmeler sağlamasını temenni ediyoruz. Katılan, sektör ve istişare bilincine sahip tüm üyelerimize verecekleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Toplantının devamında katılımcılar sırasıyla söz alarak fason üretim sorunu ve haksız rekabet, hammadde maliyetlerinin artışı, sektörün birlik olarak kararlar vermesi ve sektördeki nitelikli personel sıkıntısı gibi konularda görüş, önerilerini sundular.

Haber Tarihi : 16/12/2021
Haber Medya
Paylaş