Sayın Üyemiz;

TÜYAP Endüstri Fuarcılık tarafından 12 - 15 Mart 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecek fuarlar aşağıda yer almaktadır.
- İSTANBUL PENCERE 2014 15. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı 

- Alüminyum ve Kompozit İşleme Teknolojileri, Makineleri, Ürün, Aksesuar ve Hammaddeler Özel Bölümü

- İSTANBUL CAM 2014 4. Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı

- İSTANBUL KAPI 2014 6. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı
 
eş zamanlı olarak 12 - 15 Mart 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecektir. 

Hızla gelişen inşaat sektörüne olumlu katkılar sağlayan fuarlar dünyanın kendi alanlarında düzenlenen en önemli ticari etkinlikleri arasında yer almaktadır. 12 salonda 98.000 m2 sergileme alanında, 25 ülkeden 500'ün üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan İSTANBUL PENCERE - CAM - KAPI Fuarları, bu yıl 50 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir.
 
Saygılarımla

Uğur TIN
Genel Sekreter

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 6/3/2014
Paylaş