Sayın 26. Meslek Grubu Üyemiz;

Konu: CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı

Dünyanın dört bir yanından mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getirmesi ile dikkatleri üstüne toplayan CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı 18-22 Mart 2014 tarihleri arasında Çin/ Guangzhou'da gerçekleştirilecektir. Meslek grubunuzdan gelen talepler doğrultusunda 18-22 Mart 2014 tarihleri arasında CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarını ziyaret etmeyi planlamaktayız.

KOSGEB veritabanına kayıt olan ve KOBİ Beyannameleri güncel olan firmaların Fuar katılım masraflarının KOSGEB tarafından destek kapsamına alınması öngörülmekte olup bu tür katılımlarda KOSGEB'in maksimum desteği firma başına masrafların 2.000TL'sini içermektedir. Bu destek, ödemenin tümünün yapılmasının ardından KOSGEB'e birtakım belgeleri ibraz ettikten birkaç ay sonra gerçekleşmektedir. Destekten faydalanmak isteyen üyelerimizin KOSGEB Veri tabanına kayıtlı olması veya kayıtlı olan firmaların KOSGEB'e verdikleri KOBİ Beyannamelerinin güncel olması gerekmektedir. KOSGEB Veritabanına kayıt olmak için veya kayıtlı firmaların KOBİ Beyannamelerini güncellemeleri için 0264 276 86 55 veya 0264 276 86 44 numaralı telefonlardan KOSGEB'e ulaşabilirsiniz.

Söz konusu fuarın katılım programı ve fiyat bilgileri ekte olup katılmak isteyen firmaların katılım talep formunu en geç 07/02/2014 Cuma gününe kadar Odamızın Ticaret servisine aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaştırması gerekmektedir.

Ticaret Servisi
İlgili Kişi: Gökhan Dülgeroğlu
Tel: 0264 888 30 34
Fax: 0264 291 53 39

Bilgilerine rica ederim.

Saygılarımla

Uğur TIN

Fuar programına ulaşmak için tıklayınız.

Fuar katılım talep formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Haber Tarihi : 6/3/2014