Sayın Üyemiz,

Messe Frankfurt ve Hannover Messe tarafından, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü'nde 10 - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında "Automechanika Istanbul Fuarı" düzenlenecektir.

Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline gelen Automechanika Istanbul, Avrupa'nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır.

Odamızca, 14. - 21. - 22 ve 23. Meslek Gruplarında faaliyet gösteren üyelerimizin otomotiv sektöründe meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. Otobüsler 13 Nisan 2014 Pazar günü saat 08:30'da Odamız önünden hareket edecektir. 

13 Nisan 2014 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, en geç 10 Nisan 2014 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine e-mail yoluyla yada 291 53 39 nolu faks aracılığıyla Odamızın Ticaret Müdürlüğü'ne başvurularını iletmelerini önemle rica ederiz. 

Saygılarımla, 

Uğur TIN
GENEL SEKRETER


Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.




Haber Tarihi : 27/3/2014
Paylaş