SATSO 15. Meslek Komitesi meslek grubu üyeleri ile istişarelerde bulunmak ve sektörel birlikteliğin devamlılığını sağlamak adına gerçekleştirdikleri kahvaltılı toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Ev sahipliğini 15. Meslek Komitesi Başkanı Osman Şakar ve Komite Üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıya SATSO Yönetim Kurulu üyeleri ve SATSO Meclis Üyeleri ile sağlık, eczacı, temizlik ve ambalaj ürünleri firmalarının temsilcilerinden oluşan çok sayıda meslek grubu üyesi iştirak etti.

Geleneksel kaynaşma kahvaltısında sağlık, eczacı, temizlik ve ambalaj ürünleri firmalarının temsilcileri ile çok sayıda SATSO Meclis Üyelerini bir araya getirdi.

15. Meslek Komitesi Komite Başkanı Osman Şakar gerçekleştirdikleri organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ile komite üyelerine teşekkür ederek bu tür organizasyonları üyelerle iletişimi sürekli kılmak ve birlikteliği güçlendirmek adına büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Şakar, açıklamasının devamında güçlü bir sektör birliği oluşturmak ve mesleki sorunların üstesinden gelmek için ortak akılla hareket etmek gerektiğini vurgulayarak bu anlamda çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 24/6/2014
Haber Medya
Paylaş