KARAR:1

Şehir merkezindeki ticari hayatı olumsuz etkileyerek gerek  işyeri sahibi üyelerimize gerekse halkımıza rahatsızlık veren  aşağıdaki hususları görüşmek üzere Komitemiz ve  Yönetim Kurulu Başkanımız ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki TOÇOĞLU’nun ziyaret edilmesine .Gerekli randevunun özel kalem birimimizce alınmasına.

1.Çark Cad. Dar Sok. Hal Cad. gibi şehir merkezinde yaşanılan  yoğun otopark sorunun  bir an önce giderilmesi için kapalı otopark alternatiflerinin çoğaltılması vb  çalışmalar yapılması,
2.Çark Cad. Dar Sok. Hal Cad. gibi şehir merkezindeki ticari hayatın yoğun yaşandığı yerlerde bayramlardaki  araç giriş  çıkış saatlerinin düzenlenmesi ve bu caddelerde yaşanılan  seyyar satıcılığın önlenmesi ,
3.Halkımıza ve ticaret sahiplerine rahatsızlık veren dilenciliğin önlenmesi,
4.Kent Meydanındaki Ziraat Bankası Bulvar şubesi yanındaki taksi durağının düzensiz çalışması sebebiyle sokağa ve insanlara verdiği rahatsızlıktan dolayı sokak dışına taşınması

KARAR:2

Okullarımızın Sık aralıklarla okul kıyafetlerinin değiştirilmeleri  bu sektördeki üyelerimizi ve halkımızı sıkıntıya sokmaktadır. Bu konuda yönetmeliklere uyulması ve okulların keyfi uygulamalar yapmaması hususunda İl Milli Eğitim Müdürümüzün  komitemiz ve yönetim kurulu temsilcilerimizle birlikte ziyaret edilmesine Gerekli randevunun alınmasına.

KARAR:3

20 Ağustos 2014 Çarşamba günü Saat:10.00 Oda binamızda olağanüstü komite toplantısı yapılmasına.

Hususlarında müsaadeleri için yönetim kurulumuza arzına.13/08/2014.15

Haber Tarihi : 21/8/2014