Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Komitesi Üyeleri,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk’ün katılımı ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl’ü makamında ziyaret etti.

Çoğunluğunu altın ticareti ile iştigal eden üyelerin oluşturduğu 11. Meslek Komitesi’nin son zamanlarda kuyumcularda yaşanan hırsızlık olayları ve sahte altın dolaşımına karşı mücadele konusunda değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette bu olaylara yönelik yaşanan sektörel sıkıntılar dile getirildi.

Komite üyeleri,  ziyarette hırsızlık ile ilgili caydırıcı cezalar ve yapılan uygulamaların artırılmasının faydalı olacağını ifade ettiler.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, hırsızlık olayları konusunda SATSO Komiteleri ile birlikte bir değerlendirme toplantısının faydalı olacağını belirterek konunun çözümüne yönelik gayret edeceklerini ifade etti.

Haber Tarihi : 6/11/2014