Sertifikalı Toplu Taşıma Aracı Sürücü Eğitim Programında Son Başvuru 19 Aralık 2014

Sayın Üyemiz,

2012 yılında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde 19. Meslek Komitesi'nin organizasyonu ile başlayan ve yaklaşık 2311 sürücüye verilen Sertifikalı Toplu Taşıma Aracı Sürücü Eğitim Programında son tur başlıyor.

SATSO tarafından belirli aralıklarla yapılan ve İl sınırları içerisinde yolcu taşımacılığı yapan ticari taksi, taksi dolmuş, ticari minibüs, Umum servis araçları ve özel halk otobüsleri sürücüleri, bu araçların sahipleri ve sahibi olmak isteyenlere yönelik olarak gerçekleştirilen programda, temel trafik eğitimleri ve etkili iletişim ve davranış modelleri hakkında eğitimler veriliyor.

Eğitimlerin son aşaması için başvuruda bulunacak katılımcı adaylarının;

- 2 Adet Fotoğraf
- İkametgah Belgesi
- Ehliyet Fotokopisi
- Kimlik Fotokopisi

belgelerini hazırlayarak 19 Aralık 2014 Cuma gününe kadar SATSO Eğitim birimine başvurmaları gerekmektedir.

Saygılarımla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

19. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 9/12/2014