SATSO 20.Meslek Komitesi,  ülkemizdeki akaryakıt bayilerinin bir araya geldiği ve sektördeki sorunlarının görüşüldüğü Ulusal Bayi Toplantısına iştirak etti.

SATSO Meclis Üyeleri Ali İhsan Bakım ve Serkan Özçiftçi  ile birlikte 20.meslek grubu üyelerinin katıldığı ve  Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Türkiye’nin her bölgesinden iştirak eden bayiler sektörde karşılaştıkları sorunları dile getirdiler. 

Oldukça kalabalık katılımın olduğu Toplantıda söz alan  SATSO 20.meslek komitesi ve Meclis Üyesi Ali İhsan BAKIM sektörde yaşanılan haksız rekabetten bahsederek “Tarım kredi kooperatiflerin akaryakıt satması biz akaryakıt bayilerini olumsuz etkilemektedir. Zaten karlarımız sanılanın aksine düşükken bir de sektördeki bu ve benzeri haksız rekabetin  olması bizleri  nefes alamaz hale getirmektedir, bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyoruz.”  dedi.

Bakım, konuşmasının devamında ise “Bayilerin tek sorunu haksız rekabet değil bu sebeple bayileri birlik olmaya, ortak hareket etmeye çağırıyorum” dedi.  Diğer bölgelerden katılımcıların da sorunlarını dile getirmesinin ardından  toplantı sona erdi.

 

 

Haber Tarihi : 11/12/2014
Haber Medya
Paylaş