Sayın Üyemiz;

Odamız personeli servis hizmeti için 2 adet araçla 2 yıllık sözleşme süresi için satın alma yapılacaktır. Aşağıda belirtilen şartlarda vereceğiniz fiyat teklifini kapalı zarf ile en geç 26 Aralık 2014 günü mesai saati bitimine kadar Odamız Mali İşler Müdürlüğü'ne iletmeniz rica olunur.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası

1. GÜZERGAH:

Sabah Kalkış 08:00
Gidiş: Orhan Cami,DSİ, Kirtetepe Caddesi, Bosna Caddesi, Eski Gima Kavşağı, Yeni Cami,Sakarya Caddesi, Patates Hali, Emniyet Müdürlüğü, SATSO.

Akşam Kalkış: 17:40 (Dönüş aynı güzergah)

1. ARAÇ ÖZELLİKLERİ:
27 kişilik midibüs, kasko, koltuk kaza sigortası, her türlü resmi belgeleri ve muayenesi eksiksiz, 2009 model ve üzeri araç.

2. GÜZERGAH:

Sabah kalkış 08:00
Gidiş: Serdivan AVM, Çark Sanayi Caddesi, Hakkı Demir kavşağından Altınova Hastane caddesi, Tunatan Kavşağı, Serdivan Caddesi, Mithatpaşa Köprüsü, Evin Halı Saha kavşağından Ulu Sokak, Migros Kavşağı, Yeni Erenler Belediye caddesi, Uluyol, SATSO.

Akşam kalkış : 17:40 (Dönüş aynı güzergah)

2. ARAÇ ÖZELLİKLERİ:
18 kişilik minibüs, kasko, koltuk kaza sigortası, her türlü resmi belgeleri ve muayenesi eksiksiz, 2009 model ve üzeri araç.

NOT: Fiyat verecek firmaların tekliflerine SATSO faaliyet belgesi eklemeleri gerekmektedir.

19. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]
[{UNSUBSCRIBE}]