KARAR:1

3+1 ve 7+1 staj sistemi hakkında bilgilendirmeyi içeren  ve Sakarya Üniversitemizden yetkililerle meslek komitemizin gerçekleştirdiği toplantı ile ilgili komitemizce hazırlanan aşağıdaki metinden basın birimimizce  Oda web sayfamızda haber yapılmasına.

Hususlarında müsaadeleri için yönetim kurulumuza arzına.26/12/2014.20

31.MESLEK KOMİTESİ MENSUPLARI ÜNİVERSİTE İLE BULUŞTU.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 31. Meslek komitesi yönetimi Başkan Murat KORKMAZ, Behlül BAYRAK, Necmettin KIRIK, İbrahim ARABUL, Enes SEVİNDİK, Ahmet ŞEHİT, Şenol SİLİNMEZ, İmdat DELİCAN, Serdar USLU ve Abdullah KARABAY meslek komitesi olarak Bilişim ve GSM sektörü meslek mensuplarının Sakarya Ünivesitesi tarafından uygulanan 3+1 ve 7+1 staj sistemi hakkında bilgilenmesi için kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi.

Elmas Garden Otel de yapılan toplantıda konuşan Bilişim Fakültesi Dekanı Mehmet SARIBIYIK üniversite ile meslek mensuplarının buluşmasının önemine de değinerek, 3+1 ve 7+1 staj sisteminin iş adamlarının ve öğrencilerin karşılıklı olarak fayda sağlayacağı sistem olduğunu söyledi. Artık Sakarya Üniversitenin sanayi ve ticaret ile birlikte hareket ettiğini belirten Mehmet SARIBIYIK uygulamanın faydasını olumlu geri dönüşlerden aldıklarını belirtti.
 
Meclis üyesi Behlül BAYRAK konuşmasında meslek mensuplarının faydalarına olabilecek bu tür toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca bu toplantının düzenlenmesinde yardımcı olan  31. Meslek Komitesi temsilcisi arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Meclis üyesi Necmettin KIRIK, Sakarya Üniversitesinin iş dünyası ile birlikte hareket etmesinin fırsat olduğunu ve bu fırsattan 31 Meslek Komitesi meslek mensuplarının faydalanmasında bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirtti.
 
Toplantı süresince Sakarya üniversitesinden katılan öğretim görevlileri ve 31. Meslek Komitesi meslek mensupları 3+1 ve7+1 staj sistemi hakkında bilgi alış verişin de bulundular.

Haber Tarihi : 8/1/2015
Paylaş