Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünler Fuarı
29 Ocak - 01 Şubat 2015

Ahşap ile ilgili ürünlerin ve yeniliklerin sergilemesi sağlanarak ve seminerler düzenlenerek ahşabın önemini hatırlatmak ve yapı sektöründe ahşabın kullanımını arttırmada katkıda bulunmak amacıyla . 2.YAPIDA AHŞAP & AHŞAP ÜRÜNLER FUARI "29 Ocak - 01 Şubat 2015 tarihleri arasında ICC İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - HARBİYE ‘de gerçekleştirilecektir. 

Fuar süresince Serbest Mimarlar Derneği, "Çağdaş Mimaride Yapısal Ahşap" konulu sergisi gerçekleşecek olup, fuara ahşap sektörünün öncü firmalarının yanı sıra yurt dışı birçok firma da yerlerini alacaklardır. Küre Fuarcılık tarafından organize edilen YAF - Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünler Fuarı'n da T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, Ulusal Ahşap Birliği (UAB) ve Türkiye Orman Ürünleri İhracatçıları, İthalatçıları ve Sanayicileri Derneği'nin (TORİD) katkılarıyla. Ahşap karkas yapılardan, kent, ofis ve ev mobilyalarına, kapı, pencere ve zemin kaplamalardan, tomruk kereste mamullerinden, ahşap kimyasal ve aksesuarlarına kadar ahşapla ilgili pek çok konuda profesyonellerden oluşan sektör temsilcileri ICC İstanbul Kongre Merkezi'nde fuar ziyaretçileri ile bir araya geleceklerdir.

Odamızca, 26. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin; sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara yeterli katılımın sağlanması durumunda belirlenebilecek bir tarihte günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. Günübirlik fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin ekte bulunan KATILIM TALEP FORMU aracılığıyla 0264 291 53 39 numaralı faks veya [email protected] maili ile ilgili personelimiz Gökhan DÜLGEROĞLU'na ulaşmaları gerekmektedir.
Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünleri Fuarı ile ilgili bilgi dosyaları, Davetiye ve Katılım Talep Formu görseli ektedir.

Saygılarımla,


Uğur TIN
Genel Sekreter



Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Fuarla ilgili broşüre ulaşmak için tıklayınız.

26. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 14/1/2015
Paylaş