Sayın 26. Meslek Grubu Üyemiz,

iSaloni Milano Mobilya Fuarı, herkesin bildiği üzere dünyanın en ünlü ve en büyük mobilya ve tasarım fuarıdır. Bu yıl 54'ncüsü düzenlenen fuara, her yıl olduğu gibi birçok ülkeden ve özellikle İtalya'dan mobilya ve tasarım firmaları katılacaktır.

İtalya'nın Milano kentinde 14-19 NİSAN 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı olan iSaloni ile ziyaretçiler hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkeler bir araya gelme fırsatını bulabilecekler. 

Dünyanın en önemli ve en büyük mobilya fuarları arasında kabul edilen bu fuar ile ilgili olarak Odamıza gelen bir mailde, 5 gece 6 gün sürecek olan; Panoramik Şehir turu, INTER-MILAN futbol maçı ve Venedik turu gibi organizasyonlar içeren bir program hazırlandığı ve bu programın üyelerimize duyurulması talep edilmiştir.

15-20 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve Adapazarı başlangıç ve bitiş esaslı bu organizasyona katılmak isteyen üyelerimiz ekteki detaylı tur programını inceleyebilir, ve başvuru için 05448375236 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Saygılarımla

Uğur TIN 
Genel Sekreter

Tur programına ulaşmak için tıklayınız.

26. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Haber Tarihi : 15/1/2015
Paylaş