Sayın 21. Meslek Grubu Üyemiz;

Türkiye Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisinin en önemli fuarı olan Automechanika Istanbul, sektörün endüstriyel bazda sergileyeceği ürün ve hizmetleri profesyonel ziyaretçilere sunmaya devam ediyor.

Yeni pazarlar, Yeni iş bağlantıları, Yeni ürün ve hizmetler, Yeni müşterilere ulaşmak amacıyla 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Automechanika Istanbul Otomasyon Fuarı'nın bu yıl da çok renkli olması bekleniyor.

Odamızca, 21. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin; sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara yeterli katılımın sağlanması durumunda 12 Nisan 2015 Pazar Günü günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. Otobüsler 12 Nisan 2015 Pazar günü saat 08:00'da Odamız önünden hareket edecektir. Günübirlik fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 08 Nisan Perşembe günü saat 14:00'e kadar ekte bulunan KATILIM TALEP FORMU aracılığıyla 0264 291 53 39 numaralı faks veya [email protected] maili ile Odamıza ulaşılması gerekmekte olup, gereğini bilgilerinize rica ederiz. Konuyla ilgili yazı ve katılım formu ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Uğur TIN 
GENEL SEKRETER


Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

21. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
 

Haber Tarihi : 16/3/2015
Paylaş