KARAR:1

Kent Meydanının ve Şehir Merkezinin (Dar Sokak, Yuvam Sokak Saraçlar Sokak, Hal Caddesi,  Uzunçarşı); Odamız Büyükşehir Belediyemiz İlçe Belediyelerimiz  ve Üniversitemiz ile birlikte çeşitli etkinliklerle canlandırılarak şehrimizin sosyo ekonomik ve kültürel hayatına kazandırılması konusu görüşüldü.

Bu sebeple Meslek komitesi olarak;

Kent meydanı ile ilgili yıllık planlamasının yapılacağı düzenli program içerisinde  meslek komitelerimizin de dahil olacağı sosyo kültürel, ticari ve akademik etkinlik projesi geliştirilmesine,

Sonrasında konuyla ilgili Büyükşehir belediyesi ile istişare toplantısı yapılmasına

Kent meydanı ile birlikte, Dar Sokak, Yuvam Sokak, Saraçlar Sokak, Hal Caddesi lokasyonunu ticari cazibe merkezi haline getirebilecek bir proje hazırlanması kararı alındı.

Hazırlanacak projenin Odamız aracılığıyla Büyükşehir Belediyemize sunulmasına.01/07/2018.27

KARAR:2

Şehrimizin belirli lokasyonlarına otopark yapılması hususu görüşüldü.

Konunun yönetim kurulumuzca Büyükşehir ve Valilik bünyesinde gündeme getirilmesine.

Hususlarının yönetim kurulumuza arzına.01/07/2018.27

Haber Tarihi : 8/7/2015