Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısından çıkan karara istinaden Sakarya’da servis taşımacılığı yapan firmalara tek harf grubu (S) harf serisinden tahditli plaka uygulamasına geçiliyor.

19. Meslek Komitesi 03 Ağustos 2015 pazartesi günü itibariyle başvuruları başlayacak olan uygulamaya istinaden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve servis taşımacılığı ile iştigal eden üyelerine duyuruda bulundu.

Yapılan komite toplantısında komite üyeleri servis taşımacılığı ile iştigal eden üyelerini Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları konusunda uyardı.

Başvuru dilekçesi ve gerekli evrak listesine SATSO Resmi Web Sitesi olan www. satso.org.tr adresinden ulaşılabilir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası WEB Sitesinden temin edilecek başvuru dilekçesi ve gerekli evraklar listesini tamamlayarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğüne başvuru yapabilecekler.

Üyelerin hak kaybına uğrayarak mağdur olmamaları adına üyelere yardımcı olmak adına Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Ticaret Biriminden bilgi alınabilir.

Haber Tarihi : 31/7/2015
Haber Medya
Paylaş