Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün yazısına atfen, kendilerince hazırlanmış olan Sağlık Bakanlığı birimleri veya kurumları tarafından yapılacak Offset'li kamu alımlarına ilişkin hususları düzenleyen "Sağlık Hizmetleri Alanında Sanayi İşbirliği Programı Uygulamaları Hakkında Tebliğ" taslağını göndermiş olduklarını bildirilmektedir.

Söz konusu taslağın bir örneğinin http://tobb.org.tr/SanayiMudurlugu/Sayfalar/Duyurular.php sayfasında yer aldığı belirtilerek Taslak hakkında Odamız görüşleri talep edilmektedir.

Bu kapsamda, yukarıda belirtilen talebe ilişkin olarak TOBB'a iletilecek Odamız görüşlerine dayanak oluşturmak üzere görüşlerinizin en geç 20 Ağustos 2015 tarihi mesai saati sonunu kadar [email protected] e-posta adresine ulaştırılması hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

15. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 10/8/2015