Sayın SATSO 31 Meslek Grubu Üyemiz,

SATSO olarak 31.Meslek Komitemiz ve  Teknoloji Transfer Ofisi (Adaptto) işbirliği ile  İlimizdeki Bilişim ve GSM  Sektörlerine yönelik KOSGEB bünyesinde "eğitim projesi" başlatma kararı almış bulunmaktayız. Amacımız Yaşamboyu eğitim anlayışı ile  Sektör mensuplarının, girişimci adaylarının ve sektör çalışanlarının  bilgilerini güncellemeleri, bilgi donanımlarını artırmaları  ve sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikte, donanımı ve özgüveni yüksek, kalifiye personel bulma sorununa çözüm getirmektedir.

Proje kapsamında siz üyelerimizin, çalışanlarınızın aynı zamanda girişimci veya çalışan olarak sektörde yer almak isteyenlerin yararlanacağı eğitim programlarını yine sizlerin görüşleri doğrultunda belirlemek istiyoruz. Bu sebeple hazırlamış olduğumuz ve projemizin  temelini  oluşturacak eğitim-ihtiyaç anketimize  katılımlarınız bizler için son derece önemlidir.

Projemizin sektörlerimize hayırlı olmasını diler, aşağıdaki linkte yer alan anketimize katılımlarınızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Ankete katılım  için tıklayınız.
Anket katılımı son gün 18 Eylül 2015 Cuma saat:17.00

31. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 10/9/2015