Sayın Üyemiz,

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 10-14 Ekim 2015 tarihleri arasında "28. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı" düzenlenecektir.

Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinin en son modellerinin yanı sıra ağaç işleme makineleri firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediği fuar, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturmaktadır.

Odamızca, 08. ve 26. Meslek Gruplarında faaliyet gösteren üyelerimizin sektörlerinde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara yeterli katılımın sağlanması durumunda günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. 

11 Ekim 2015 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin fuar girişinde işlemlerini hızlandırmak ve sıra beklememeleri için öncelikli olarak http://www.agacmakinesi.com/index.php?main=wEdavetiye linkinden online davetiye başvurusunda bulunup Elektronik davetiyelerini almasının ardından ekte yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, en geç 08 Ekim 2015 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine e-mail yoluyla yada 291 53 39 nolu faks aracılığıyla Odamızın Ticaret Müdürlüğü'ne başvurularını iletmelerini önemle rica ederiz. 

Saygılarımla, 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.



Haber Tarihi : 28/9/2015
Paylaş