Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 2. Meslek Komitesi (Altyapı İnşaat Faaliyetleri, Maden Ocakları ve Mermerciler) üyeleri, grup toplantısında bir araya gelerek sektörel sorunları değerlendirdiler.

SATSO 2. Meslek Komitesi Başkanı Emir Karagülle ve Komite üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Arslan ve Emrullah Terzioğlu ile 2. Komite Başkan Yardımcısı Akif Özkan, Komite Üyeleri; Hasan Genç, Yılmaz Dünya, Ahmet Siviş ve üyeler iştirak etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş toplantıda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Komitelerin oda faaliyetleri ve üye hizmetleri kapsamında önemine değinerek  “Sakarya’nın gelişimine hazır olunması gerektiğin ve bu doğrultuda üyelerinde sektörel gelişimleri yakından takip etmesi gerektiğini vurguladı.

Komite adına bir konuşma yapan Komite Başkanı Emir Karagülle,  sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunarak komite faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dönemsel bir değerlendirme toplantısı olarak düzenlenen toplantıda üyeler birbirleri ile ve komite ile sohbet etme imkanı buldular. İletişimi sürekli kılmak ve mesleki sorunların masaya yatırılması anlamında bu tür toplantıların faydalı olduğunu düşündüklerini belirten üyeler SATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile de kentin sorunları ve mevcut durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

 

 

Haber Tarihi : 3/11/2015
Haber Medya
Paylaş