Sayın Üyemiz;

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; Lejyoner Hastalığı Bildirimi Zorunlu bir hastalık olup, başta oteller ve hastaneler olmak üzere tüm konaklama birimlerinde hastalığın engellenebilmesi ve gerektiğinde alınabilecek önlemlerin yasal çerçevede gerçekleştirilmesi amacıyla "Lejyoner Hastalığı Kontrol Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" 13.05.2015 tarih ve 29354 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

İlgili firmaların yönetmeliğin uygulanması ile ilgili  görevli personeline eğitim aldırması gerekmektedir. İlgili firmaların ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak 13.11.2015 tarihi mesai bitimine kadar Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi  [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü iletişim 0264 251 35 56 (10 Hat) Dahili 1746-1440-1441 Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 6/11/2015