Sayın Üyemiz;

CNR İMOB, her yıl global sektör profesyonelleri tarafından heyecanla takip edilen bir fuar olmasının yanında başta Türk mobilya imalatçıları, Avrupa ve Bölge ülkelerden katılan sektör üreticilerinin ihracatına katkı sağlamaya devam etmektedir. Sektörün lider kuruluşu Mosfed-Mobilya Dernekleri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen CNR İMOB 2016, 26-31 Ocak 2016 tarihleri arasında CNR İMOB'da! Gerçekleştirilecek dev organizasyon ile beş kıtada 200'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren sektörün kalite, işçilik ve tasarımda ulaştığı başarı tüm dünya ile paylaşılıyor ve Mobilya Trendleri dünyaya sunuluyor olacak. CNR Holding, sağladığı katma değer açısından dünyanın en önemli fuarı olan CNR İMOB'ın Hedef bölgelerin karar vericileri geliyor! Orta Doğu, Yakın Doğu, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya endüstrisinin önemli karar vericileri fuara davet ediliyor.

Odamızca, 08 ve 26. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin;  sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve ürünlerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara  yeterli katılımın sağlanması durumunda 30 Ocak 2016 Cumartesi Günü  günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş)  organize edilmesi planlanmaktadır. Otobüsler 30 Ocak 2016 Cumartesi günü saat 08:30'da Odamız önünden hareket edecektir.  Günübirlik fuar ziyaretine  katılmak isteyen üyelerimizin en geç 28 Ocak 2016 Perşembe günü saat 14:00'e kadar   ekte bulunan KATILIM TALEP FORMU aracılığıyla 0264 291 53 39 numaralı faks veya [email protected] maili ile Odamıza ulaşmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]