SATSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve İcra Komitesi Üyeleri Sakarya Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Reyhan Şahin ve beraberindeki heyeti ağırladı.

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Sakarya Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Reyhan Şahin, Sakarya Barosu Kadın Hakları Merkezi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bu yıl 2.sini düzenleyeceği “Gerçeğim, Hayallerim, Geleceğim” temalı yarışma ile ilgili bilgi verdi.

Kadınların her alanda kendilerini ifade etmelerine destek olmak amacıyla yürüttükleri çalışmalar çerçevesinde Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile düzenledikleri yarışmanın bu yıl ikincisini düzenliyor olmanın memnuniyetini dile getiren Şahin, konuşmasının devamında konu ile ilgili kadın kitlelerine ulaşmanın önemine değinerek Kadın Girişimciler Kurulu’ndan proje ile ilgili destek talep etti.

Avukat Şahin, kompozisyon, şiir ve resim konularında gerçekleştirilecek yarışma başvurusunun Sakarya Barosuna 20 Şubata kadar yapılabileceği bilgisini vererek yarışma sonuçlarının 08 Mart Dünya Kadınlar Gününe kadar sonuçlanacağını belirtti.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ise kadınların ilimiz ve ülkemizde sosyal, kültürel ve iş dünyasında kendilerini en doğru şekilde ifade edebilmeleri amacıyla yürütülen her türlü çalışmanın yanında olduklarını belirterek ilimizde bu tür kadın faaliyetlerinin artmasının vizyon anlamında da büyük önem teşkil ettiğine dikkat çekti.

Başkan Dirim, Sakarya Barosu tarafından farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmeyi güçlendirmek adına yürütülen çalışma ile ilgili başarı dileklerinde bulunarak destek olacaklarını ifade etti.

Haber Tarihi : 8/1/2016
Haber Medya
Paylaş